Λειτουργία Σάλας και Take Out

Λειτουργία Σάλας

Στη λειτουργία της σάλας θα βρείτε την κάτοψη των αναπτυγμένων τραπεζιών σας, χωρισμένη σε χώρους, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε στις επιλογές πάνω δεξιά. Τα τραπέζια απεικονίζονται με τετράγωνα εικονίδια και είναι χρωματισμένα μπλε, εάν έχουν ενεργή παραγγελία, ενώ λευκά εάν είναι ελεύθερα. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα τραπέζια σας αλλά και τις κατηγορίες τραπεζιών από την Simple Live πλατφόρμα σας, εδώ.


Πάνω στο εικονίδιο κάποιων τραπεζιών, εκτός από το όνομά τους, υπάρχει και το συμβολάκι του χρήστη (ανθρωπάκι).
Αυτό σημαίνει ότι το τραπέζι έχει ανοιχτεί από τον
χρήστη που είναι ενεργός.


Πατώντας σε ένα τραπέζι, θα βρείτε την οθόνη παραγγελίας και θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα παραγγελία σε ένα άδειο τραπέζι, ή να επεξεργαστείτε την παραγγελία ενός κατειλημμένου τραπεζιού. Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή "Αριθμός ατόμων", από τα Settings του Station, τότε θα εμφανιστεί αυτόματα ένα παράθυρο προκειμένου να εισάγετε τον αριθμό των ατόμων που κάθονται στο τραπέζι. Ο αριθμός μπορεί να τυπώνεται στα σημεία παραγωγής και μετριέται στατιστικά.

Αριστερά της οθόνης της σάλας υπάρχει ο διακόπτης Service/Maitre. Αν ενεργοποιήσετε το Mode “Maitre”, πλέον πατώντας πάνω στα εικονίδια τραπεζιών, δεν θα μπαίνετε στην οθόνη παραγγελίας, αλλά θα βλέπετε πληροφορίες σχετικά με τα τραπέζια. Έτσι μπορείτε να δείτε γρήγορα πληροφορίες για τα τραπέζια σας.


Πατώντας πάνω στο εικονίδιο του χρήστη αριστερά, μπορείτε να αλλάξετε χρήστη χωρίς να βγείτε στο αρχικό μενού.

Λειτουργία Take Out

Στη λειτουργία Take Out θα βρεθείτε απευθείας στην οθόνη παραγγελίας, καθώς είναι σχεδιασμένη, ώστε να εξυπηρετεί πελάτες σε σειρά, χωρίς καθυστέρηση από άλλες οθόνες. Αφού λάβετε την παραγγελία και πατήσετε Αποστολή θα βρεθείτε αυτόματα στην οθόνη πληρωμής.

Δίπλα στο κουμπί “Πληρωμή” υπάρχει και το εικονίδιο με την παλάμη, το οποίο τοποθετεί την παραγγελία σε εκκρεμότητα. Μπορείτε να ανακαλέσετε τις εκκρεμείς παραγγελίες πατώντας το εικονίδιο “Εκκρεμείς” στην οθόνη Take Out. Καθώς τα Simple Station είναι πάντα συγχρονισμένα μεταξύ τους, μπορεί μια εκκρεμής παραγγελία να την ανασύρει ένα άλλο Simple Station. Έτσι, θα μπορούσε σε ένα κατάστημα ένας χρήστης σε ένα Simple Station να παίρνει παραγγελίες (π.χ. κρέπες), και σε ένα άλλο σημείο του καταστήματος να ανασύρονται οι παραγγελίες και να εξοφλούνται, αφού προστεθούν τυχόν αναψυκτικά.


Η λειτουργία εκτύπωσης υποστηρίζει και τις θέσεις εκτύπωσης Take Οut. Δηλαδή, επιλέγοντας την αντίστοιχη ρύθμιση από τις ρυθμίσεις εκτυπώσεων, να τυπώνει κάθε Simple Station σε έναν συγκεκριμένο εκτυπωτή.