Το Simple Station για Windows

Ανοίγοντας το Simple Station για Windows, θα δούμε αριστερά τα εικονίδια με τις τρεις του βασικές λειτουργίες: Σάλα, Delivery, Take out. Στο κέντρο θα δείτε τον ενεργό χρήστη που είναι συνδεδεμένος στο σύστημα. Οι χρήστες στο Simple Station μπορούν να εναλλάσσονται πατώντας σε αυτό το εικονίδιο, αλλά κάθε φορά μπορεί να είναι ένας χρήστης συνδεδεμένος.


  • Η λειτουργία της Σάλας χρησιμοποιείται για τη διαχείριση παραγγελιών καθιστών πελατών, που συνήθως πληρώνουν σε διαφορετικό χρόνο από αυτόν που παραγγέλνουν και στο μεσοδιάστημα μπορεί να γίνουν διάφορες ενέργειες στην παραγγελία τους (μεταφορά τραπεζιού, έκπτωση, προσθήκη προϊόντων κλπ).

  • Η λειτουργία Delivery χρησιμοποιείται για τηλεφωνικές και online παραγγελίες διανομής φαγητού, αλλά και παραλαβής από το κατάστημα (παραγγελιών που έγιναν τηλεφωνικά και online).

  • Η λειτουργία Take out χρησιμοποιείται για καταστήματα όπου οι πελάτες παραλαμβάνουν επιτόπου την παραγγελία τους, δηλαδή παραγγέλνουν και αμέσως μετά πληρώνουν.


Στην αρχική σελίδα του Simple Station μπορείτε ακόμα να βρείτε ένα κουμπί που σας οδηγεί στο “Ιστορικό”, μια οθόνη όπου μπορείτε να αναζητήσετε όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει στο σύστημα σας. Επίσης, από την κεντρική σελίδα υπάρχουν λειτουργίες αναφορών Ζ, αναζήτησης πελατών και διαχείρισης βαρδιών.

Τέλος, στο πάνω μέρος, πατώντας το εικονίδιο της φωτεινότητας, μπορούμε να γυρίσουμε στο σκούρο θέμα της εφαρμογής, και με τα βελάκια να ανανεώσουμε τον κατάλογο σε περίπτωση που έχουν γίνει αλλαγές.